Aktualno

Slika_1_plakat_ZIK Črnomelj
Slika_1_storitve s kmetijsko mehanizacijo in opremo_Kmetič_Škof_T
Slika_1_živina na paši_Kmetič_Škof_T
Slika_1_kruh_Lavrič_C
Slika_1_kruh in mleko_Doroteja Halas_OŠ Frama Metelka Škocjan
Slika_1_Predelava mesa_splet
Slika 1: Predelava mleka (foto: Tatjana Kmetič Škof)
Kako ravnati s prašiči pred in po zakolu za doseganje kakovostnih suhomesnatih izdelkov
Sušenje sadja
Predelava sadja kot dopolnilna dejavnost na kmetiji v letu 2022
Zahteve za predelavo sadja in zelenjave ter prodajo v okviru dopolnilne dejavnosti
Okrogla miza: Pomen lokalno pridelane hrane in samooskrbe
Turizem na kmetiji 2022
DEMONSTRACIJSKE DELAVNICE_PREDELAVA SADJA
FESTIVAL DOBROTE SLOVENSKIH KMETIJ NA PTUJU 2022
ŽGANJEKUHA KOT DOPOLNILNA DEJAVNOST NA KMETIJI
REZULTATI NATEČAJA V OKVIRU TRADICIONALNEGA SLOVENSKEGA ZAJTRKA
LOKALNO PRIDELANA HRANA JE NAJBOLJŠA
POSTOPEK PRIDOBITVE CERTIFIKATA NPK POLJEDELEC/POLJEDELKA
DAN SLOVENSKE HRANE IN TRADICIONALNI SLOVENSKI ZAJTRK 19.11.2021
SUŠENJE SADJA TUDI KOT DOPOLNILNA DEJAVNOST NA KMETIJI
PORTAL DOBROTE SLOVENSKIH KMETIJ
DOBROTE SLOVENSKIH KMETIJ_PTUJ 2021
RADIO OGNJIŠČE "PREDELAVA SADJA TUDI KOT DOPOLNILNA DEJAVNOST NA KMETIJI"
VABILO_ZORENJE GOVEDINE IN SODOBNI NAČINI PRIPRAVE GOVEDINE_13.4.2021
DOPOLNILNE DEJAVNOSTI NA KMETIJI AKTUALNO_MAREC 2021
LIKOVNI NATEČAJ_10. TRADICIONALNI SLOVENSKI ZAJTRK
ODLOK O SPROŠČANJU GOSTINSKE DEJAVNOSTI_5 3 2021
ZAKAJ PIJEMO NAJBOLJŠE JABOLČNE SOKOVE-ČLANEK OBJAVLJEN V KMEČKEM GLASU
DOBROTE SLOVENSKIH KMETIJ 2021
ZAKAJ PIJEMO NAJBOLJŠE JABOLČNE SOKOVE