Protokol dobre prakse za pridelavo grozdja za visoko kakovosten cviček PTP

Protokol dobre prakse za pridelavo grozdja za visoko kakovosten cviček PTP

Projekti, Enološki laboratorij, Vinarstvo in vinogradništvo  | 

Ker izzivi sodobnega časa narekujejo spremembe, je zelo pomembno, da tudi pridelovalci cvička PTP sledijo željam potrošnikov in razmislijo kako in v kakšni meri cviček PTP modernizirati in posodobiti njegov stil.

Več o protokolu dobre prakse za pridelavo visoko kakovostnega cvička PTP si preberite v priloženem pdf dokumentu.

Nazaj
Ekološkemu sadjarstvu na pot
Prehrana plemenskih ovac mesne pasme

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.