Razpis certificiranja in pridobitev certifikata "ODLIČNOST Z DOLENJSKE"

Razpis certificiranja in pridobitev certifikata "ODLIČNOST Z DOLENJSKE"

Obvestila  | 
Slika_1_tradicionalne dobrote_Kmetič_Škof_T

Slika_1_tradicionalne dobrote_Kmetič_Škof_T

Ključne besede: razpis, Dobrote Dolenjske

Certifikat "Odličnost z Dolenjske" zagotavlja visoko kakovost izdelka ter lokalno poreklo proizvajalca in surovin. Tako predstavlja dodano vrednost za proizvajalca samega, hkrati pa se pridruži kolektivni blagovni znamki Dobrote Dolenjske, ki združuje najboljše z naše regije.

Vabljeni kmetje, pridelovalci in proizvajalci, da se s svojimi tradicionalnimi in inovativnimi domačimi izdelki prijavite na certificiranje.

Razpis je odprt do 30. aprila 2023! 

 

Razpis je objavljen na spletni strani Zavoda Dobrote Dolenjske, prilagamo pa ga tudi v priponki.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Demonstracijski prikaz - Dezinfekcija vode za namakanje

12. 10. 2023 ob 07:00

Komunala Novo mesto, Gostilna pri Jernej...

V okviru Izvedbe aktivnosti demonstracijskega projekta – primarna kmetijska proizvodnja, veterina in predelave živil na kmetijah, sklop G NAMAKNJE, vas vabimo na demonstracijski prikaz -  Dezinfekcija vode za namakanje in sicer  v ČETRTEK, 12. 10. 2023.

Varstvo narave in okolja

Demonstracijska delavnica OHRANJANJE MEJIC (MEJ)

13. 10. 2023 ob 09:00

Turistična kmetija Pr Martinovih-Krhin,...

Vebljeni na brezplačno demonstracijsko delavnico: Ohranjanje mejic, katere namen je, da kmete, ki kmetujete na najbolj ranljivih območjih Natura 2000 ozavestimo in usposobimo s področja ohranjanja narave in krajine za povečano izvajanje naravovarstvenih ukrepov SN SKP 2023-2027, za blaženje podnebnih sprememb in za prilagajanje nanje v kmetijstvu.

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.