Prikaz rezi vinske trte

Prikaz rezi vinske trte

Vinogradništvo, Vabila, Obvestila, Vinarstvo in vinogradništvo  | 
Slika_1_rez vinske trte_Kmetič_Škof_T

Slika_1_rez vinske trte_Kmetič_Škof_T

Ključne besede: rez, vinska trta, vinogradništvo

Vabljeni na "Prikaz rezi vinske trte" v torek, 28. februarja 2023 ob 9.00 uri v vinograd kmetije Kelher, Bošt 4, Bizeljsko.

Specialist  za vinogradništvo  Jernej MARTINČIČ  bo predstavil osnovne principe rezi vinske trte s praktičnim prikazom. Na kratko bo predstavil tudi ukrepe iz novega programskega obdobja 2023 – 2027 za vinogradnike.

VABILO

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Demonstracijski prikaz - Dezinfekcija vode za namakanje

12. 10. 2023 ob 07:00

Komunala Novo mesto, Gostilna pri Jernej...

V okviru Izvedbe aktivnosti demonstracijskega projekta – primarna kmetijska proizvodnja, veterina in predelave živil na kmetijah, sklop G NAMAKNJE, vas vabimo na demonstracijski prikaz -  Dezinfekcija vode za namakanje in sicer  v ČETRTEK, 12. 10. 2023.

Varstvo narave in okolja

Demonstracijska delavnica OHRANJANJE MEJIC (MEJ)

13. 10. 2023 ob 09:00

Turistična kmetija Pr Martinovih-Krhin,...

Vebljeni na brezplačno demonstracijsko delavnico: Ohranjanje mejic, katere namen je, da kmete, ki kmetujete na najbolj ranljivih območjih Natura 2000 ozavestimo in usposobimo s področja ohranjanja narave in krajine za povečano izvajanje naravovarstvenih ukrepov SN SKP 2023-2027, za blaženje podnebnih sprememb in za prilagajanje nanje v kmetijstvu.

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.