NAPOVEDNIK IZOBRAŽEVANJ ZA UKREPE KMETIJSKE POLITIKE ZA LETO 2023

NAPOVEDNIK IZOBRAŽEVANJ ZA UKREPE KMETIJSKE POLITIKE ZA LETO 2023

Živinoreja, Poljedelstvo, Sadjarstvo, Vinogradništvo, Živinoreja in selekcija, Ekološko kmetijstvo, Vabila, Obvestila, Poljedelstvo, Travništvo in pridelava krme, Sadjarstvo, Zelenjadarstvo, Vinarstvo in vinogradništvo, Varstvo narave in okolja, Razvoj podeželja, Ekološko kmetovanje, Travništvo in priprava krme, Sadjarstvo, Zelenjadarstvo, Zivinoreja  | 
Slika_1_Kmetijska pokrajina_Kmetič_Škof_T

Slika_1_Kmetijska pokrajina_Kmetič_Škof_T

V nadaljevanju so navedeni termini, spletni naslovi in naslovi predavalnic izobraževanj o ukrepih skupne kmetijske politike, za vlagatelje zbirnih vlog v letu 2023. Vsako kmetijsko gospodarstvo se lahko udeleži kateregakoli izobraževanja.

SPLETNA IZOBRAŽEVANJA

IZOBRAŽEVANJA V PREDAVALNICAH

 

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Živinoreja , Projekti

Prikaz dobrih praks ekološkega kmetijstva na Hrvaškem

09. 10. 2023 ob 07:00

Hrvaška

Vabimo vas na strokovno ekskurzijo ogledov dobrih praks s področja ekološke živinoreje ter trženja, ki ga organiziramo v okviru Javnega naročila “Aktivnosti za pospeševanje razvoja ekološkega kmetovanja v letu 2023”, ki bo v ponedeljek, 9.10.2023.

 

Demonstracijski prikaz - Dezinfekcija vode za namakanje

12. 10. 2023 ob 07:00

Komunala Novo mesto, Gostilna pri Jernej...

V okviru Izvedbe aktivnosti demonstracijskega projekta – primarna kmetijska proizvodnja, veterina in predelave živil na kmetijah, sklop G NAMAKNJE, vas vabimo na demonstracijski prikaz -  Dezinfekcija vode za namakanje in sicer  v ČETRTEK, 12. 10. 2023.

Varstvo narave in okolja

Demonstracijska delavnica OHRANJANJE MEJIC (MEJ)

13. 10. 2023 ob 09:00

Turistična kmetija Pr Martinovih-Krhin,...

Vebljeni na brezplačno demonstracijsko delavnico: Ohranjanje mejic, katere namen je, da kmete, ki kmetujete na najbolj ranljivih območjih Natura 2000 ozavestimo in usposobimo s področja ohranjanja narave in krajine za povečano izvajanje naravovarstvenih ukrepov SN SKP 2023-2027, za blaženje podnebnih sprememb in za prilagajanje nanje v kmetijstvu.

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.