IZVEDBA DEMONSTRACIJSKEGA PROJEKTA – primarna kmetijska proizvodnja, veterina in predelava živil na kmetijah SKLOP F – TRAVNIŠTVO IN PAŠNIŠTVO

IZVEDBA DEMONSTRACIJSKEGA PROJEKTA – primarna kmetijska proizvodnja, veterina in predelava živil na kmetijah SKLOP F – TRAVNIŠTVO IN PAŠNIŠTVO

Živinoreja in selekcija, Travništvo in priprava krme, Zivinoreja  | 
Slika_1_Preskrba z vodo na pašniku_Sotošek_V

Slika_1_Preskrba z vodo na pašniku_Sotošek_V

V sklopu javnega naročila "Izvedba demonstracijskega projekta, SKLOP F - travništvo in pašništvo" vas vabimo na demonstracijski prikaz "Možnosti ureditve preskrbe z vodo na pašnikih ali odprih hlevih", ki ga organiziramo v sodelovanju s KGZS - Zavodom Celje in KGZS.

 

VABILO_8.8.2023 (odhod avtobusa iz Metlike)

VABILO_11.8.2023 (odhod avtobusa iz Sevnice)

 

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Demonstracijski prikaz - Dezinfekcija vode za namakanje

12. 10. 2023 ob 07:00

Komunala Novo mesto, Gostilna pri Jernej...

V okviru Izvedbe aktivnosti demonstracijskega projekta – primarna kmetijska proizvodnja, veterina in predelave živil na kmetijah, sklop G NAMAKNJE, vas vabimo na demonstracijski prikaz -  Dezinfekcija vode za namakanje in sicer  v ČETRTEK, 12. 10. 2023.

Varstvo narave in okolja

Demonstracijska delavnica OHRANJANJE MEJIC (MEJ)

13. 10. 2023 ob 09:00

Turistična kmetija Pr Martinovih-Krhin,...

Vebljeni na brezplačno demonstracijsko delavnico: Ohranjanje mejic, katere namen je, da kmete, ki kmetujete na najbolj ranljivih območjih Natura 2000 ozavestimo in usposobimo s področja ohranjanja narave in krajine za povečano izvajanje naravovarstvenih ukrepov SN SKP 2023-2027, za blaženje podnebnih sprememb in za prilagajanje nanje v kmetijstvu.

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.