Dopolnjena tehnološka navodila za kmetovalce na poplavljenih območjih

Dopolnjena tehnološka navodila za kmetovalce na poplavljenih območjih

Živinoreja, Dopolnilne dejavnosti, Poljedelstvo, Travništvo in pridelava krme, Sadjarstvo, Zelenjadarstvo, Vinarstvo in vinogradništvo, Namakanje, Varstvo narave in okolja, Agrarna ekonomika, Dan tehnike, Ekološko kmetovanje  | 
Dopolnjena tehnološka navodila za kmetovalce na poplavljenih območjih

Javna služba kmetijskega svetovanja pri KGZS je v skladu z razmerami na terenu dopolnila tehnološka navodila za primerno ravnanje v primeru poplav.

Nova navodila tudi že upoštevajo trenutne razmere na poplavljenih območjih. Zato priporočamo, da se ravnate po njih, predvsem pa se za nasvet obrnite na svojega kmetijskega svetovalca ali svetovalko, ki vam bo lahko ponudil primeren nasvet.

 

Dopolnjena navodila so TUKAJ.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Demonstracijski prikaz - Dezinfekcija vode za namakanje

12. 10. 2023 ob 07:00

Komunala Novo mesto, Gostilna pri Jernej...

V okviru Izvedbe aktivnosti demonstracijskega projekta – primarna kmetijska proizvodnja, veterina in predelave živil na kmetijah, sklop G NAMAKNJE, vas vabimo na demonstracijski prikaz -  Dezinfekcija vode za namakanje in sicer  v ČETRTEK, 12. 10. 2023.

Varstvo narave in okolja

Demonstracijska delavnica OHRANJANJE MEJIC (MEJ)

13. 10. 2023 ob 09:00

Turistična kmetija Pr Martinovih-Krhin,...

Vebljeni na brezplačno demonstracijsko delavnico: Ohranjanje mejic, katere namen je, da kmete, ki kmetujete na najbolj ranljivih območjih Natura 2000 ozavestimo in usposobimo s področja ohranjanja narave in krajine za povečano izvajanje naravovarstvenih ukrepov SN SKP 2023-2027, za blaženje podnebnih sprememb in za prilagajanje nanje v kmetijstvu.

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.