Aktualno - vse novice


  • Vabilo na predstavitev projekta EIP Zrnate stročnice - pridelava, predelava in uporaba in prvih rezultatov za panožni krožek rejcev za prirejo mleka v Krškem
    Mateja Strgulec
    vabilo
    21. 10. 2019
  • Vabilo na predstavitev projekta EIP Zrnate stročnice - pridelava, predelava in uporaba in prvih rezultatov za panožni krožek rejcev za prirejo mleka v Novem mestu
    Mateja Strgulec
    vabilo
    21. 10. 2019
  • Vabilo na predstavitev projekta EIP Zrnate stročnice - pridelava, predelava in uporaba in prvih rezultatov za rejce krav molznic v Brežicah
    Mateja Strgulec
    vabilo
    16. 10. 2019
  • Dan šparglja in zelišč
    Bernarda Stariha
    vabilo
    16. 10. 2019
  • PREDSTAVITEV 5. JAVNEGA RAZPISA "POMOČ ZA ZAGON DEJAVNOSTI ZA MLADE KMETE"
    mag. Zdenka Kramar
    vabilo
    15. 10. 2019
  • SPREMLJANJE DOZOREVANJA GROZDJA BIZELJSKO-SREMIČ 2019 - 6.TEDEN
    Andrej Bajuk
    spremljanje dozorevanja grozdja
    1. 10. 2019
  • SPREMLJANJE DOZOREVANJA GROZDJA DOLENJSKA 2019 - 6.TEDEN
    Andrej Bajuk
    spremljanje dozorevanja grozdja
    1. 10. 2019
  • SPREMLJANJE DOZOREVANJA GROZDJA BELA KRAJINA 2019 - 6.TEDEN
    Andrej Bajuk
    spremljanje dozorevanja grozdja
    1. 10. 2019
  • SPREMLJANJE DOZOREVANJA GROZDJA BIZELJSKO-SREMIČ 2019 - 5.TEDEN
    Andrej Bajuk
    spremljanje dozorevanja grozdja
    24. 9. 2019
  • SPREMLJANJE DOZOREVANJA GROZDJA DOLENJSKA 2019 - 5.TEDEN
    Andrej Bajuk
    spremljanje dozorevanja grozdja
    24. 9. 2019

laboratorij

Delovni čas
enološkega laboratorija

pon.-pet.: 7 - 15 ure
Podaljšan delovni čas:
16.9.-25.10.: 7-17 ure

Usposabljanje za ravnanje s FFS