-
Demonstracijske delavnice_predelava sadja
Tatjana
Kmetič Škof
6. 6. 2022
-
Žganjekuha kot dopolnilna dejavnost na kmetiji
Tatjana
Kmetič Škof
30. 5. 2022
-
Festival Dobrote slovenskih kmetij na Ptuju 2022
Tatjana
Kmetič Škof
30. 5. 2022
-
Rezultati natečaja v okviru Tradicionalnega slovenskega zajtrka
Tatjana
Kmetič Škof
24. 2. 2022
-
LOKALNO PRIDELANA HRANA JE NAJBOLJŠA
Tatjana
Kmetič Škof
15. 2. 2022
-
Postopek pridobitve certifikata NPK POLJEDELEC/POLJEDELKA
Tatjana
Kmetič Škof
21. 1. 2022
-
DAN SLOVENSKE HRANE IN TRADICIONALNI SLOVENSKI ZAJTRK 19.11.2021
Tatjana
Kmetič Škof
12. 11. 2021
-
Sušenje sadja tudi kot dopolnilna dejavnost na kmetiji
Tatjana
Kmetič Škof
22. 10. 2021
-
PORTAL DOBROTE SLOVENSKIH KMETIJ
Tatjana
Kmetič Škof
7. 10. 2021
-
Dobrote slovenskih kmetij_Ptuj 2021
Tatjana
Kmetič Škof
15. 9. 2021