EIP Projekti - vse novice


  • Sonaravne rešitve za varovanje naših vodnih virov
    Bernarda Stariha
    11-Grajeni ekosistemi za blaženje vpliva kmetijstva na okolje oz. zaščito kmetijskih zemljišč
    26. 9. 2022
  • ZAKLJUČEK PROJEKTA EIP ZRNATE STROČNICE:PRIDELAVA, PREDELAVA IN UPORABA
    Mateja Strgulec
    2-Zrnate stročnice - pridelava, predelava in uporaba
    18. 3. 2022
  • Aktivnosti pilotnega projekta_SILAŽA
    Tatjana Kmetič Škof
    5-Kontrolirano krmljenje koruzne silaže v obrokih govedi
    1. 3. 2022
  • Poročilo o izvajanju pilotnega projekta_SILAŽA
    Tatjana Kmetič Škof
    5-Kontrolirano krmljenje koruzne silaže v obrokih govedi
    1. 3. 2022
  • Poročilo o izvajanju pilotnega projekta "Kontrolirano krmljenje koruzne silaže v obrokih govedi"
    Tatjana Kmetič Škof
    5-Kontrolirano krmljenje koruzne silaže v obrokih govedi
    1. 3. 2022
  • Poročilo o izvajanju pilotnega projekta "Kontrolirano krmljenje koruzne silaže v obrokih govedi"
    Tatjana Kmetič Škof
    5-Kontrolirano krmljenje koruzne silaže v obrokih govedi
    1. 3. 2022
  • 6.usposabljanje za rejce govedi in kmetijske svetovalce
    Anja Mežan
    3-Pitanje govedi za prirejo govedine vrhunske kakovosti
    13. 9. 2021
  • 5. Usposabljanje za rejce govei in kmetijske svetovalce v okviru projekta EIP Pitanje govedi za prirejo govedine vrhunske kakovosti
    Anja Mežan
    3-Pitanje govedi za prirejo govedine vrhunske kakovosti
    13. 9. 2021
  • Predstavitev vpeljave odbire plemenskih živali na podlagi kakovosti mesa pri pasmi Krškopoljski prašič
    Denis Imširović
    6-Vpeljava odbire plemenskih živali na podlagi kakovosti mesa pri pasmi Krškopoljski prašič
    8. 7. 2021
  • 4. Usposabljanje za rejce govedi in kmetijske svetovalce_14_4_2021
    Anja Mežan
    3-Pitanje govedi za prirejo govedine vrhunske kakovosti
    4. 6. 2021

laboratorij

Delovni čas
enološkega laboratorija

pon.-pet.: 7 - 15 ure
Podaljšan del.čas
12.9.22 - 28.10.22
pon.-pet.: 7 - 17 ure

Usposabljanje za ravnanje s FFS