Pomen kakovosti izdelkov s kmetij – živila rastlinskega izvora

Pomen kakovosti izdelkov s kmetij – živila rastlinskega izvora

Tip novice: Dopolnilne dejavnosti  |  Objavljeno: 18. 09. 2023 ZOOM (Webinar)
Datum: 26. 09. 2023 ob 09:00

 

VABILO

Udeležba na spletnem seminarju je brezplačna. Usposabljanje se izvaja v okviru programa dela javne službe kmetijskega svetovanja in je namenjena nosilcem ter članom kmetij, ki se ukvarjajo s pridelavo sadja, zelenjave, poljščin, začimb in zelišč ter nosilcem dopolnilnih dejavnosti na kmetiji s področja predelave sadja, zelenjave, poljščin, začimb in zelišč: razmišljujočim, začetnikom in izvajalcem dopolnilne dejavnosti na kmetiji.

Za udeležbo je obvezna predhodna registracija na povezavi: 

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_KX256twIR9upzBTQ6r7L-w

Po uspešni registraciji boste prejeli povezavo na seminar.

 

PROGRAM 

8.30 – 9.00     Vzpostavljanje povezave na spletni seminar

9.00 – 9.15     Uvodni nagovor

9.15 –  9.45    Izdelki iz zelišč in začimb, skupna specialistka za zeliščarstvo (Jožefa Kapun Maršik)

9.45 - 10.15   Izdelki iz sadja, skupni specialist za predelavo sadja in žganih pijač (Martin Mavsar)

10.15 – 10.45 Izdelki iz zelenjave in poljščin, skupna specialistka za predelavo zelenjave in poljščin ter olj (Stanislava Pažek)

10.45. – 11.15 izdelki iz grozdja in zakonodajne novosti na tem področju, skupna specialistka za predelavo sadja in fermentirane pijač (Tadeja Vodovnik Plevnik)

11.15 – 12.00 Razprava in vprašanja

Nazaj

Zadnja novica

Slika_1_namakanje_Brence_A
Slika_1_testiranje zrelosti jabolk_Kmetič_Škof_T
Slika_1_plakat_ZIK Črnomelj

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.