Objavljen javni razpis za medgeneracijski prenos znanja

Objavljen javni razpis za medgeneracijski prenos znanja

Razvoj podeželja, Obvestila, Razvoj podeželja  | 
Avtor: Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, https://skp.si/javni-razpisi/aktualni-javni-razpisi/javni-razpis-medgeneracijski-prenos-znanja-2023

Avtor: Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, https://skp.si/javni-razpisi/aktualni-javni-razpisi/javni-razpis-medgeneracijski-prenos-znanja-2023

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je objavilo 1. Javni razpis za medgeneracijski prenos znanja (IRP30) iz naslova Strateškega načrta skupne kmetijske politike (SKP) za leto 2023.

Finančna podpora je namenjena prenosnikom, ki izvajajo aktivnosti, s katerimi se na mladega prevzemnika prenašajo specifična znanja in izkušnje, pridobljene z dolgoletnim opravljanjem kmetijske dejavnosti na prenesenem kmetijskem gospodarstvu

Ključne besede: IRP30, IRP24, prenosnik, prevzemnik

Javni razpis za medgeneracijski prenos znanja (IRP30)

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Demonstracijski prikaz - Dezinfekcija vode za namakanje

12. 10. 2023 ob 07:00

Komunala Novo mesto, Gostilna pri Jernej...

V okviru Izvedbe aktivnosti demonstracijskega projekta – primarna kmetijska proizvodnja, veterina in predelave živil na kmetijah, sklop G NAMAKNJE, vas vabimo na demonstracijski prikaz -  Dezinfekcija vode za namakanje in sicer  v ČETRTEK, 12. 10. 2023.

Varstvo narave in okolja

Demonstracijska delavnica OHRANJANJE MEJIC (MEJ)

13. 10. 2023 ob 09:00

Turistična kmetija Pr Martinovih-Krhin,...

Vebljeni na brezplačno demonstracijsko delavnico: Ohranjanje mejic, katere namen je, da kmete, ki kmetujete na najbolj ranljivih območjih Natura 2000 ozavestimo in usposobimo s področja ohranjanja narave in krajine za povečano izvajanje naravovarstvenih ukrepov SN SKP 2023-2027, za blaženje podnebnih sprememb in za prilagajanje nanje v kmetijstvu.

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.