Najava obveznih usposabljanj za potrebe izvajanja ukrepa dobrobit živali ua leto 2022 za operacijo DŽ – PRAŠIČI

Najava obveznih usposabljanj za potrebe izvajanja ukrepa dobrobit živali ua leto 2022 za operacijo DŽ – PRAŠIČI

Živinoreja, Projekti, Razvoj podeželja, Živinoreja in selekcija, Razvoj podeželja, Zivinoreja  | 
slika: www.kgzs.si

slika: www.kgzs.si

Ključne besede: dobrobit živali, razvoj podeželja, prašiči

Vsak, ki se je vključil v ukrep dobrobit živali iz Programa razvoja podeželja Republike Slovenije za obdobje 2014-2020, se mora za ta ukrep udeležiti rednega štiriurnega usposabljanja. Namen tega usposabljanja je, da se udeleženci seznanijo z vsebinami povezanimi z dobrobitjo živali, ter s pridobljenim znanjem in informacijami lažje in z manj napakami izvajajo ukrep DŽ.

V LETU 2022 JE POTREBNO USPOSABLJANJE OPRAVITI DO 15. 12. 2022!

Vse ostale informacije najdete med priponkami.

OPOZORILO: Usposabljanja se obvezno udeležite preko spleta ali v živo, saj v letošnjem letu izobraževanje s pošiljanjem gradiva na dom ne bo priznano. 

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Demonstracijski prikaz - Dezinfekcija vode za namakanje

12. 10. 2023 ob 07:00

Komunala Novo mesto, Gostilna pri Jernej...

V okviru Izvedbe aktivnosti demonstracijskega projekta – primarna kmetijska proizvodnja, veterina in predelave živil na kmetijah, sklop G NAMAKNJE, vas vabimo na demonstracijski prikaz -  Dezinfekcija vode za namakanje in sicer  v ČETRTEK, 12. 10. 2023.

Varstvo narave in okolja

Demonstracijska delavnica OHRANJANJE MEJIC (MEJ)

13. 10. 2023 ob 09:00

Turistična kmetija Pr Martinovih-Krhin,...

Vebljeni na brezplačno demonstracijsko delavnico: Ohranjanje mejic, katere namen je, da kmete, ki kmetujete na najbolj ranljivih območjih Natura 2000 ozavestimo in usposobimo s področja ohranjanja narave in krajine za povečano izvajanje naravovarstvenih ukrepov SN SKP 2023-2027, za blaženje podnebnih sprememb in za prilagajanje nanje v kmetijstvu.

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.