NAJAVA TERMINOV OBVEZNIH USPOSABLJANJA ZA POTREBE IZVAJANJA UKREPA DOBROBIT ŽIVALI IZ PROGRAMA RAZVOJA PODEŽELJA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA OBDOBJE 2014–2020, NA PODROČJU REJE DROBNICE, ZA LETO 2021


Objavljeno dne: 3.11.2021

Vsak, ki se je vključil v ukrep dobrobit živali iz Programa razvoja podeželja Republike Slovenije za obdobje 2014-2020, na področju reje drobnice (ukrep DŽ, na področju reje drobnice), se mora za ta ukrep udeležiti rednega štiriurnega usposabljanja. Namen tega usposabljanja je, da se udeleženci seznanijo z vsebinami povezanimi z dobrobitjo živali, ter s pridobljenim znanjem in informacijami lažje in z manj napakami izvajajo ukrep DŽ na področju reje drobnice.
V LETU 2021 JE POTREBNO USPOSABLJANJE OPRAVITI DO 15. 12. 2021!
Zato vas vabimo, da se udeležite obveznega brezplačnega usposabljanja za leto 2021 za potrebe izvajanja ukrepa DŽ. Podrobnejši seznam lokacij in terminov klasičnih usposabljanj ter terminov spletnih usposabljanj na posameznem Kmetijsko gozdarskem zavodu je prikazan v priponki.
 

Vsak upravičenec, ki je vključen v ukrep DŽ, bo prejel pisno vabilo na usposabljanje. Za udeležbo na izbranem terminu klasičnega ali spletnega usposabljanja se je potrebno predhodno prijaviti. Število udeležencev klasičnega usposabljanja je omejeno glede na velikost dvorane, zato je prijava na klasično usposabljanje možna le do zapolnitve mest. Usposabljanje v obliki klasičnega predavanja bo izvedeno le na eni lokaciji in je prednostno namenjeno kmetom, ki ne razpolagajo z informacijsko komunikacijsko tehnologijo in posledično ne morejo prisostvovati spletnemu usposabljanju.
PRIPONKA
 
VABILO
GRADIVO
NAVODILA ZA REGISTRACIJO
NAVODILA ZA VKLJUČITEV NA ZOOM
POTRDILO ZA UDELEŽENCE PRAVNIH OSEB

laboratorij

Delovni čas
enološkega laboratorija

pon.-pet.: 7 - 15 ure
Podaljšan del.čas
13.9.21 - 29.10.21
pon.-pet.: 7 - 17 ure

Usposabljanje za ravnanje s FFS