2. FAZA



Izvedba štirih dvodnevnih izobraževanj in usposabljanj z namenom natančnih predstavitev pogojev in tehnoloških normativov za dejavnosti:
PREDELAVA MLEKA, PREDELAVA MESA, PEKA KRUHA, TURIZEM NA KMETIJI.
Prvi dan bo namenjen teoretičnim predstavitvam, v katere bomo vključili priznane zunanje strokovnjake, drugi dan pa bo namenjen praktičnemu usposabljanju v obratih, ki imajo registrirane dejavnosti za ta namen.
 
Izvedba 2. faze projekta bo v obdobju od junija do avgusta 2009.
 
Pridružite se nam in poiščite svojo poslovno priložnost !
 
Vodja projekta:
Mag. Zdenka Kramar

Projekt sofinancira EU
Projekt sofinancirajo lokalne skupnosti območja LAS Dolenjske in Bele krajine

laboratorij

Delovni čas
enološkega laboratorija
4.sep.-27.okt

pon.-pet.: 7 - 17 ure

sob.: 8 - 12 ure

Usposabljanje iz fitomedicine