EIP Projekti - vse novice


  • 6.usposabljanje za rejce govedi in kmetijske svetovalce
    Anja Mežan
    3-Pitanje govedi za prirejo govedine vrhunske kakovosti
    13. 9. 2021
  • 5. Usposabljanje za rejce govei in kmetijske svetovalce v okviru projekta EIP Pitanje govedi za prirejo govedine vrhunske kakovosti
    Anja Mežan
    3-Pitanje govedi za prirejo govedine vrhunske kakovosti
    13. 9. 2021
  • Predstavitev vpeljave odbire plemenskih živali na podlagi kakovosti mesa pri pasmi Krškopoljski prašič
    Denis Imširović
    6-Vpeljava odbire plemenskih živali na podlagi kakovosti mesa pri pasmi Krškopoljski prašič
    8. 7. 2021
  • 4. Usposabljanje za rejce govedi in kmetijske svetovalce_14_4_2021
    Anja Mežan
    3-Pitanje govedi za prirejo govedine vrhunske kakovosti
    4. 6. 2021
  • 3. Usposabljanje za rejce govedi in kmetijske svetovalce_12_3_2021
    Anja Mežan
    3-Pitanje govedi za prirejo govedine vrhunske kakovosti
    4. 6. 2021
  • 2. usposabljanje za dijake, študente in kmetijske svetovalce_17_9_2020
    Anja Mežan
    3-Pitanje govedi za prirejo govedine vrhunske kakovosti
    4. 6. 2021
  • 1. Usposabljanje za rejce govedi in kmetijske svetovalce
    Anja Mežan
    3-Pitanje govedi za prirejo govedine vrhunske kakovosti
    4. 6. 2021
  • Predstavitev in ogled grajenega ekosistema na kmetiji Grabnar 4.6.2021
    Bernarda Stariha
    11-Grajeni ekosistemi za blaženje vpliva kmetijstva na okolje oz. zaščito kmetijskih zemljišč
    25. 5. 2021
  • Prikaz avtomatiziranega krmljenja koruzne silaže v obrokih govedi
    Tatjana Kmetič Škof
    5-Kontrolirano krmljenje koruzne silaže v obrokih govedi
    14. 5. 2021
  • Prikaz avtomatiziranega krmljenja koruzne silaže v obrokih govedi
    Tatjana Kmetič Škof
    5-Kontrolirano krmljenje koruzne silaže v obrokih govedi
    14. 5. 2021

laboratorij

Delovni čas
enološkega laboratorija

pon.-pet.: 7 - 15 ure
Podaljšan del.čas
13.9.21 - 29.10.21
pon.-pet.: 7 - 17 ure

Usposabljanje za ravnanje s FFS