-
ZAKLJUČEK PROJEKTA EIP ZRNATE STROČNICE:PRIDELAVA, PREDELAVA IN UPORABA
Mateja
Strgulec
2-Zrnate stročnice - pridelava, predelava in uporaba
18. 3. 2022
-
Aktivnosti pilotnega projekta_SILAŽA
Tatjana
Kmetič Škof
5-Kontrolirano krmljenje koruzne silaže v obrokih govedi
1. 3. 2022
-
Poročilo o izvajanju pilotnega projekta_SILAŽA
Tatjana
Kmetič Škof
5-Kontrolirano krmljenje koruzne silaže v obrokih govedi
1. 3. 2022
-
Poročilo o izvajanju pilotnega projekta "Kontrolirano krmljenje koruzne silaže v obrokih govedi"
Tatjana
Kmetič Škof
5-Kontrolirano krmljenje koruzne silaže v obrokih govedi
1. 3. 2022
-
Poročilo o izvajanju pilotnega projekta "Kontrolirano krmljenje koruzne silaže v obrokih govedi"
Tatjana
Kmetič Škof
5-Kontrolirano krmljenje koruzne silaže v obrokih govedi
1. 3. 2022
-
6.usposabljanje za rejce govedi in kmetijske svetovalce
Anja
Mežan
3-Pitanje govedi za prirejo govedine vrhunske kakovosti
13. 9. 2021
-
5. Usposabljanje za rejce govei in kmetijske svetovalce v okviru projekta EIP Pitanje govedi za prirejo govedine vrhunske kakovosti
Anja
Mežan
3-Pitanje govedi za prirejo govedine vrhunske kakovosti
13. 9. 2021
-
Predstavitev vpeljave odbire plemenskih živali na podlagi kakovosti mesa pri pasmi Krškopoljski prašič
Denis
Imširović
6-Vpeljava odbire plemenskih živali na podlagi kakovosti mesa pri pasmi Krškopoljski prašič
8. 7. 2021
-
4. Usposabljanje za rejce govedi in kmetijske svetovalce_14_4_2021
Anja
Mežan
3-Pitanje govedi za prirejo govedine vrhunske kakovosti
4. 6. 2021
-
3. Usposabljanje za rejce govedi in kmetijske svetovalce_12_3_2021
Anja
Mežan
3-Pitanje govedi za prirejo govedine vrhunske kakovosti
4. 6. 2021